Aktuality

Mohu si stříkanou izolaci aplikovat sám?

Aplikace stříkané izolace závisí na několika faktorech, včetně typu izolace, povrchu, který má být izolován, a vašich schopnostech a zkušenostech s prací s izolačními materiály.

20.03.2024 celý článek

Proč je stříkaná izolace, nejlepší izolace tak, jak to uvádíte?

Při zateplování prostoru je jedním z nejdůležitějších parametrů schopnost materiálu dokonale vyplnit každou skulinu. Jeden z nejefektivnějších způsobů zateplení proto představuje stříkaná pěnová izolace, jejíž profesionální aplikaci vám nabízíme.

15.02.2024 celý článek

Stříkaná pěna s protipožárním nástřikem

28.11.2023 celý článek

Proč teď zateplit dům

Podzim a zima jsou pomalu ale jistě za dveřmi. Právě teď je proto nejvhodnější doba připravit svůj dům na nastávající mrazivé dny. Jestliže hledáte skutečně efektivní a jednoduchý způsob zateplení vašeho domu či bytu, můžeme vám doporučit foukanou celulózovou izolaci Climatizer Plus, která je pro své mimořádné izolační vlastnosti stále více žádaná!

22.11.2023 celý článek

Zateplení stropů rychle a kvalitně

Naše firma realizuje zateplení stropů pomocí foukané izolace Climatizer Plus. Efektivní tepelná izolace stropu velmi  efektivně zabrání únikům tepla v zimních měsících a zároveň sníží výdaje na vytápění. Pomocí metody volného foukání lze izolaci rozprostřít v ploše stropu a vytvořit tak jednolitou vrstvu. Foukaná izolace je velmi efektivní, jelikož se izolace dostává i do těch nejmenších mezer.

02.08.2023 celý článek

K zateplení střechy jsou ideální foukané izolace Climatizer Plus a Climastone

Máte ve vašich podkrovních prostorách v zimě chladno a v létě zase příliš velké horko? Příčina vašeho problému tkví v nedostatečně zaizolované střeše. Řešením je proto opatřit vašim půdním prostorám vhodné zateplení v podobě foukané izolace na bázi minerálů nebo celulózy, která v zimě hřeje a v létě naopak příjemně chladí.

20.06.2023 celý článek

Jak předejít tepelným únikům budovy

Hledáte způsob, jak zamezit tepelným únikům z budovy? Foukaná izolace zajistí, aby teplo zůstalo uvnitř domu a nemohlo dále uniknout bez užitku. Díky materiálům, které jsou certifikované a aplikačním postupům, zaručíme dlouhodobou funkci zateplení domu a tak i trvalé úspory.

23.05.2023 celý článek

Foukaná izolace přispívá ke zdravému bydlení

Materiál použitý při stavbě, rekonstrukci či úpravě domu by měl být nejen funkční a odolný, ale také by měl splňovat zdravotní nezávadnost. Nevhodně zvolený materiál totiž může být pozdější příčinou nejrůznějších alergií. Zejména pro malé děti, alergiky nebo starší osoby potom může být dlouhodobý pobyt v takovýchto prostorách spouštěčem respiračních chorob, ekzémů apod.

22.12.2022 celý článek

Příprava na zimu spočívá v izolaci domu

Stále stoupající ceny energií nás přimělo více přemýšlet o tom, jak ušetřit. Efektivním řešením, do kterého se v těchto časech vyplatí investovat, je tepelná izolace domu. Připravte proto svůj dům na zimu tak, abyste nemuseli vytápět více, než je potřeba.

07.10.2022 celý článek

Jak na zateplení domu bez tepelných mostů?

Při zateplení domu mohou vznikat tepelné mosty. Jedním ze spolehlivých materiálů, které pro zateplování domu používáme, je foukaná izolace Watisol, která zajišťuje tepelnou i zvukovou izolaci budov. Díky tomu pomůže snížit náklady s vytápěním a přispívá ke zlepšení akustické pohody uvnitř budovy.

02.05.2022 celý článek

Foukaná izolace přispívá ke zdravému bydlení

Zařizujete si domov tak, aby splňoval i požadavky na zdravé bydlení? Při stavbě, rekonstrukci či úpravě domu je v tomto případě důležité, aby byl použitý materiál nejen funkční a odolný, ale také aby splňoval zdravotní nezávadnost.

01.04.2022 celý článek

Tepelná izolace Climastone ochrání váš dům i před požárem

Chtěli byste ochránit vaši budovu před účinky požáru? Naše firma vám nabízí možnost unikátní izolace, která se vám vyplatí a zároveň je na ni opravdový spoleh. Naším zákazníkům již řadu let provádíme protipožární izolaci pomocí foukaného minerálního materiálu CLIMASTONE.

18.03.2022 celý článek

Využití foukané izolace Climatizer Plus je široké

Chtěli byste vyřešit vlhko v domě? Míváte v létě přehřáté podkroví nebo hledáte způsob, jak ušetřit na vytápění domu? Foukaná izolace Climatizer Plus má velice širokou škálu využití, díky čemuž si dokáže poradit s nejrůznějšími problémy stavby.

01.03.2022 celý článek

Ochrana budovy před únikem tepla i požárem

08.02.2022 celý článek

Nenasákavá izolace pro váš dům

Izolace SUPAFIL LOFT 045 přesně nenasáká vlhkost, nesedá v průběhu času a je nehořlavá. Současně je vyrobená z čistého recyklovaného skla bez pojiva a chemikálií. Zároveň je ekologická a zdravotně nezávadná. Její barva je panensky bílá a na dotek je jemná.

02.12.2021 celý článek

Zvuková izolace z křemičitého písku má skvělé výsledky

Jak vylepšit akustiku vašeho domu a chtěli byste zamezit nepříjemnému hluku, který se dostává dovnitř z blízkého okolí, můžeme vám doporučit zvukově-izolační desky Wolf, které jsou vhodné pro vnitřní izolaci podlah, stěn i stropů.

29.11.2021 celý článek

K většímu tichu doma přispěje i tepelná izolace

Hluk patří k největším stresorům. Pro mnohé obyvatele domů je nesplnitelný sen mít klid nejen přes den, ale také v noci. To může vést ke vzniku širokého spektra nemocí. Nežádoucímu nadměrnému hluku jsou vystaveni především lidé ve městech nebo ti, kteří bydlí v blízkosti hlavních silnic či dálnic. Kromě hluku jsou navíc pro lidský organismus nebezpečné také vibrace, které jsou zvukem vytvářeny.

25.10.2021 celý článek

Dokonalé vyplnění každého prostoru s foukanou izolací WATISOL

Při zateplování stavby je důležité, aby byla vyplněná skutečně každá skulina. My vám proto můžeme doporučit foukanou izolaci, která díky způsobu své aplikace, dokáže vyplnit skutečně každý prostor. A to velice snadno a rychle.

21.09.2021 celý článek

Jaký typ stříkané pěnové izolace bude pro váš dům vhodný?

Stříkaná pěnová izolace je jako stvořená pro ekologické bydlení a dokáže splnit všechny požadavky náročného zákazníka. Vhodná je pro zateplení fasády, podkroví, šikmé i ploché střechy, dále je vhodná pro izolace podlahy, vnitřní stěny i pro izolaci základů. V závislosti na vzniklé buněčné struktuře se potom stříkaná pěna dělí na pěnu s otevřenou nebo s uzavřenou strukturou buněk.

24.08.2021 celý článek

Foukaná izolace z recyklovaných novin účinně brání úniku tepla

Jedním ze spolehlivých materiálů, které pro zateplování domu používáme, je foukaná izolace Watisol, která zajišťuje tepelnou i zvukovou izolaci budov. Díky tomu pomůže snížit náklady s vytápěním a přispívá ke zlepšení akustické pohody uvnitř budovy.

24.06.2021 celý článek

Tepelná i protipožární izolace pro váš dům

Foukaná izolace je vyrobená z celulózové vlny, která dokáže akumulovat teplo získané přes den a zamezit tak nežádoucím tepelným ztrátám domu během noci. Pomocí metody foukání pronikne do každého otvoru či skuliny bez vytvoření nežádoucích tepelných mostů. Díky tomu si u vás doma zajistíte tepelnou pohodu a ještě ušetříte na nákladech za vytápění.

24.06.2021 celý článek

Izolace zvuku v celém frekvenčním spektru

Zvukově-izolační desky Wolf se skládají ze speciálního dvou nebo třívlnného komorového kartonu, který je naplněný sypkým křemičitým pískem. Zvuková vlna tak prochází až sedmi vrstvami kartonu a šesti vrstvami písku. Tato technologie funguje tak, že při zachycení zvuku se zrnka písku rozkmitají a změní tak zvukovou vlnu na pohybovou energii. K průniku na druhou stranu desky pak už zvuk nemá energii.

24.06.2021 celý článek

Jak doma navodit optimální vlhkost vzduchu? Řešením může být celulózová izolace.

Optimální vlhkost vzduchu je velice důležitá pro vytvoření zdravého domácího klimatu. Pokud je v interiéru vlhkosti málo, narušuje se tím nejen tepelná pohoda, ale také dochází k podráždění dýchacích cest. Příliš suchý vzduch proto není vhodný zejména pro osoby s dýchacími obtížemi a alergiky.

24.06.2021 celý článek

Snížení nákladů až o třetinu díky kvalitní izolaci domu

Uvažujete nad tím, jak snížit náklady za energie, které jsou spojené s vytápěním vašeho rodinného domu? Za energie nemusíte platit zbytečně víc, stačí, když si důkladně zateplíte dům.

24.06.2021 celý článek

Nenechte unikat teplo z domu

S přicházejícím podzimem určitě nechcete doba zbytečně mrznout. Nenechte proto teplo unikat z domu nepozorovaně. Každý jistě ví, že teplo stoupá vzhůru a vždy si najde i tu nejmenší skulinku nebo škvírku, kterou uniká ven. Foukaná izolace zajistí, aby teplo zůstalo uvnitř domu a nemohlo dále uniknout bez užitku.

24.06.2021 celý článek

Stříkaná pěnová izolace přilne ke každému materiálu beze spár

Skutečně efektivní izolační materiál je takový, který nevytváří žádné spáry a vyplní i složitěji tvarovanou konstrukci. Pokud tedy chcete docílit dokonalé bezespáré izolační vrstvy, která se dostane i do té nejmenší skulinky a současně přilne ke každému materiálu, vyzkoušejte stříkanou pěnovou izolaci, jejíž jedinečné vlastnosti vám toho nabídnou ještě mnohem více.

24.06.2021 celý článek

Mezibytové příčky a jejich akustická neprůzvučnost

Ideálním řešením je proto sendvičová konstrukce z měkké dřevovláknité desky Wolf a finálního sádrokartonu. Dřevovláknité desky Wolf minimalizují zvukové mosty. Oproti první variantě jsou desky Wolf dvojnásobně tenčí a dosáhnou zlepšení neprůzvučnosti až o 9 dB. Tuto variantu vám proto můžeme doporučit. Pokud potřebujete zlepšit stav akustiky vašeho domu, neváhejte se na nás obrátit.

24.06.2021 celý článek

Foukaný grafitový polystyren má vynikající izolační i protipožární vlastnosti

Naše firma realizuje již řadu let zateplování domu foukanou izolací. Součástí našeho portfolia služeb je také zateplování grafitovým polystyren. Jedná se o foukanou izolaci Climastyren, což je materiál, který je v poslední době čím dál častěji využíván při zateplování domu. Je to dáno především jeho výbornými izolačními vlastnosti a mimořádnou schopností odolávat vlhkosti.

24.06.2021 celý článek

Recyklovaná sklovláknitá izolace SUPAFIL LOFT 045 - nesesedá a nehoří

Hledáte izolaci domu, která nesesedá, nehoří a je nenasákavá? Izolace SUPAFIL LOFT 045 přesně taková je, současně je vyrobená z čistého recyklovaného skla bez pojiva a chemikálií. Zároveň je ekologická a zdravotně nezávadná. Její barva je panensky bílá a na dotek je jemná.

24.06.2021 celý článek

Podívejte se, co říkají zakazníci o našich realizacích.

Zateplení foukanou izolací

Kvalitní a profesionální přístup k práci, a ochota to byly hlavní důvody proč jsme si vybrali tuto firmu. Pan majitel je velmi příjemný a dobře informovaný ohledně izolací, dobře nám vše vysvětlil poradil a dotáhnul do nejmenšího detailu. 

Recenze 3

Izolace stříkanou pěnou

Společnost nám izolovala střechu na rodinném domě. Instalace proběhla dle předchozí domluvy. Vše si po sobě i uklidili. Firmu tedy mohu doporučit.

Recenze 2

Izolace stříkanou pěnou

Mám od p. Bolečka zateplení stříkanou pěnou, kde nám pěnu stříkali do podkroví a  jsem velice spokojený. Bezproblémové jednání a vstřícný přístup technika.

Recenze 1